Nak tajuk apa?

My Breastfeeding Journey

Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Khamis, 5 Julai 2012

Suami perlukan Vitamin C....

PERHATIAN: Isteri2 yang PRIHATIN n SAYANGKAN SUAMI ANDA.. MARI BACA...

Berita baik kepada perokok..vitamin c penting utk anda..

Vitamin c berfungsi sebagai detoksifikasi.

Vitamin C berupaya mencantumkan bahan logam berat seperti plumbum, raksa, arsenik dan lain-lain toksik menjadikan ianya tidak bahaya pada buah pinggang dan dapat dinyahkan daripada badan dengan lebih mudah. 

Mereka yang merokok patut menjadikan vitamin C sebagai KAWAN BAIK kerana dapat membersihkan darah dan mengelakkan buah pinggang anda daripada mengalami kerosakan yang teruk.

Jadi di samping merokok perlu juga vitamin utk tubuh,,tetapi jika boleh katakan TAK NAK...jadi isteri2 mithali..mari dapatkan vitamin c utk suami terCHENTA sekarang..sape tak sayang laki oiii......:)Apa yang membezakan Vitamin C jenama Shaklee dgn yang lain?

Shaklee Sustained Release Vita-C™ 500mg berupaya memberikan perlindungan berkekalan, jam demi jam dengan menggunakan sistem perlepasan berkekalannya.

Vitamin C merupakan bahan antioksida yang berkeupayaan tinggi yang juga turut dikenali sebagai nutrisi yang berupaya melakukan semua perkara.

Sustained Release Vita-C mengandungi:
Kandungan Vitamin C yang tinggi.

Sistem perlepasan berkekalan dalam menyalurkan Vitamin C yang menyamai kandungan satu setengah biji buah oren untuk setiap jam selama lima jam.

Formulasi yang membantu mengekalkan pertahanan antioksida secara semulajadi, kekuatan sel, kesihatan mata, gigi, gusi, tulang, otot dan salur darah.

Tempahlah vitamin c anda sekarang..

order n info
Zabrina Ar
0123553270


sumber:http://www.mamafaiz.com/2011/08/khasiat-vitamin-c-apa-fungsi-lain.html

Tiada ulasan:

Catat Ulasan